Organisation

Upplands Bro Simsällskap

Är en klubb med ca 130 härliga simmare. Föreningen är föräldrardriven vilket innebär att allt jobb sker ideellt av föräldrar.

Vi lär ut simning enligt simlinjen vilket innebär att vi börjar med ryggsim och crawl. Målet är att simträna och även få möjlighet att tävla.

Upplands-Bro SS - Svenskalag.se (ubss.net) 


Tibble Sjöscoutkår

Tibble Sjöscoutkår är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som vilar på Scouternas värderingar. Kårens främsta syfte är att utveckla barn, ungdomar och vuxna till tryggare, självsäkrare individer och goda samhällsmedborgare, med en fokus på barn och unga. Genom att vara aktiv i Tibble Sjöscoutkår får barn och unga goda förutsättningar inför vuxenlivet. Vår verksamhet uppfyller syftet genom att erbjuda utmaningar, arbeta med samarbete, empati, ledarskap och problemlösning på ett stimulerande sätt, tillsammans med andra. Att vara medlem i Tibble Sjöscoutkår är oavsett ålder en givande fritid som är nyttig att ha med sig livet ut.

Tibble Sjöscoutkår är en verksamhet för alla, oavsett bakgrund och förutsättningar, som visar intresse för verksamheten och delar Scouternas värderingar.

https://tibblesjo.scout.se/